maanantai 23. huhtikuuta 2012

ViikonloppuTämä viikonloppu oli taas mukavasti pidennetty versio, sillä käytin omia ylityötunteja perjantaihin. Perjantaipäiväni ei kuitenkaan alkanut hyvin, sillä kurkkuni oli kipeän oloinen. Mitä pidemmäksi päivä meni, sitä sairaammaksi oloni tunsin ja iltapäivällä piti oikein asettua sohvalle lepäämään. Kaiken kukkuraksi sinä päivänä oli yksi kokous jossa meni aikaa parisen tuntia. Perjantai menikin sitten lepäillessä, sillä en jaksanut tehdä yhtään mitään. Keitin inkiväärijuomaani ja join kuumaa rommia ja kurkkukipu alkoi vähitellen väistyä. Lauantaina heräilin hyvin nukutun yli 9 tunnin yöunien jäljiltä eikä oloni tuntunut lainkaan sairaalta. Päivän aikana tarkistin oman talousbudjettini ( kyllä, teen sellaisen joka kuukausi) ja maksoin autokorjaukseni ( 220€) joka oli ruostevaurioiden korjausta. Sen jälkeen ei sitten käyttötililleni paljoa jäänytkään, mutta onneksi seuraava palkka tulee piakkoin.

Valmistujaisjuhliin minun piti katsoa vaatteet ja valmistautua muutenkin. Tuntui, että sopivia vaatteita ei löydy, ei sitten millään. Tällä(kin) kertaa luotin mustaan ( mustiin suoriin housuihin, musta-valkoiseen ¾ hihaiseen paitaan ja helmikoruihin). Juhlien jälkeen pistäydyin äitini luona rupatellen ja kertoen kuulumisia. Kuntosalillakin kävin, mutta vain tervehtimässä veljeäni  :)

 

Myöhäiseksi päivälliseksi söimme maukkaan kanasalaatin ja loppuilta koostuikin fysiikan lukemisesta ja elokuvan katsomisesta. 

Sunnuntaipäivä meni vieraillessa appivanhempien ja ystävien luona sekä fysiikan tehtäviä laskien. Kymmenen maissa kutsui peti joten hyvillä mielin lähdin untenmaille.
Mitenkä teidän viikonloppu meni?
Kuvat lainattuja
http://www.clicks.co.za/Campaigns/Flu2011/FluVaccSafe.html
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9512654822

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti