keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

PääsykoelukemiskuulumisetPääsiäinen tuli ja meni ja mitä minä tein? Otin lunkisti vaikka lukeminen on oman aikataulun mukaisesti myöhässä kuin VR:n junat. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tämä huhtikuu olisi ollut kertausta mutta sen sijaan luen ( panikoin hiljakseen)  tulevaa pääsykoetta. Mikä hiton lorvikatari minuun on nyt iskenyt? Nyt kun aikaa olisi ollut lukea, niin teinpä tyypillisesti kaikkea muuta kuin sitä mitä olisi pitänyt. Ja sitten kun ei ole aikaa lukea niin kovasti tekisi mieli lukea ..What??  Mitä ihmeen psyykkistä shittiä tämä oikein on?No anyway, fysiikat ovat paremmalla puolella. Olen menossa fysiikka 6 ( josta muuten pidän :D ) ja aika paljon tähän mennessä fysiikka on ollut vanhan kertausta, kiitos AMK fysiikka-kurssien. Fysiikka 5 oli kelju kurssi. Inhosin sitä…murrr.  Biologian lukemistakin olen aloitellut mutta kemia on vielä alkutekijöissä..( pelottaa ne kauheat yhtälöt ). Laskurutiinia ei ole vielä tarpeeksi. Sen pitäisi lähteä selkärangasta mutta ei vielä.

Toukokuun haluaisin pyhittää lukemiselle, mutta toisaalta minun täytyisi saada myös osa-aikaisia töitäkin. Pitäähän sitä jotenkin elää. Tulevaisuus näyttää miten tämä tulee onnistumaan.  Byt to way, nostan hattua kaikille niille pääsykokeeseen lukeville jotka työskentelevät samanaikaisesti sillä tiedän mitä se on. Helvetin hankalaa.

Tsemppiä toverit.

2 kommenttia:

 1. Jaksamista kevään lukuihin. Työn ohella lukeminen on tosiaan rankkaa, itsekin tein osa-aikaisesti töitä koko vuoden viime vuoden. Rankinta ei ollut se riittääkö aika, vaan se, että aina oli huono omatunto siitä että olisi pitänyt olla tekemässä jotain muuta...

  Pyrit ilmeisesti Kuopioon? Harmi, meillä Helsingissä on kivaa. ;)
  Mutta kiva lukea matkastasi lääkikseen ja toivottavasti jatkossa sitten sisällä lääkiksessä. Itse olen samaa ikäluokkaa, joten on mielenkiintoista kuulla aikuisen ajatuksia pääsykoeurakasta, elämän raamit ovat kuitenkin melkoisen erilaisia kuin abeilla. Muutenkin pikaisella selailulla tunnut kirjoittavan itseänikin kiinnostavista aiheista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kovasti tsempeistä ja kommentista. Niitä kyllä tarvitaan ja mukava huomata että myös lukijoita löytyy :) Itsellä on kokopäivätyö ja nyt varsinkin ollut jo pari viikkoa myös iltatöitä jotka on pakko hoitaa, joten tunnen ärtymystä ja syyllisyyttä kun en kerta kaikkiaan ehdi lukea niin paljon kuin haluaisin.
   Kuopioon ajattelin siinä mielessä hakea kun siellä on upouudet tilat ja vähemmän opiskelijoita hampaan puolella.Lisäksi Kuopio on lähempänä nykyistä asuinpaikkaani kuin Helsinki.

   Poista