perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kuva-arvoitus

Tässä teille pähkinä purtavaksi: Mitä alla oleva kuva esittää?
 
Vastaus: Käsittämätöntä vatsan turvotusta!! Jep.
Joskus, jostain syystä vatsa turpoaa kyseisellä tavalla. En ymmärrä mikä kombinaatio tuon aiheuttaa kun olen kokeillut tähän mennessä runsasta sokeri-hiilari yhdistelmää joka ei todellakaan aiheuttanut noin valtavaa turvotusta.
 
Kysymysmerkkinä tässä edelleenkin ollaan. Ikävä vaiva sikäli kun aiheuttajaa ei tiedä niin hankala ennustaa milloin valtava turvotus iskee. Ymmärrätte varmaan kuinka hankalaa on pukeutua esimerkiksi juhliin, kuten minulle kerran jos toisenkin sattui. Ostin aivan ihanan pikkumustan mekon joka istui päälleni kuin valettu ja suunnittelin laittavani sen ystäväni 40-vuotis juhliin. Oli se tömmäys kun katsoin peiliin ja maha pullotti kuin olisin ollut kuudennella kuulla raskaana. Eipä sitä mekkoa voinut sillä kertaa laittaa, vaan piti etsiä kaapin kätköistä jotain mahan peittävää. 

Kun aikoinaan karppasin, siitä oli minulle hyötyä tuohon turvotukseen. Olokin tuntui kevyemmältä joten joitain hyötyjä siitä oli. Nyt olen ajatellut siirtyä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon juuri tuon vuoksi. Veljeni on saanut todella hyviä tuloksia aikaiseksi vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja liikunnan lisäämisellä. Aikomukseni onkin seurata hänen jalanjälkiään tässä asiassa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti