lauantai 8. kesäkuuta 2013

Baby Boom

Pitkään olen miettinyt miten sumplitan uudet tekstit tälle sivustolle vai teenkö ihan uuden blogin. Jos olisin tehnyt uuden blogin olisin joutunut miettimään kaiken uudestaan, nimestä alkaen. Laiskana ja mukavuudenhaluisena ihmisenä en kuitenkaan jaksanut vielä miettiä tällaisia asioita vaan päätin että mennään näillä vanhoilla tiedoilla. Uusille lukijoille tiedoksi, että alkujaan perustin tämän blogin ikään kuin virtuaalisena muistikirjana/päiväkirjana ajalta kun hain lääketieteelliseen ja elämästä sen rulijanssin ympäriltä.

Nykyään suunnitelmat ovat muuttuneet sikäli, että lääketieteen pääsykokeisiin opiskelu on vaihtunut taloushallintoon ja tarkemmin kirjanpitoon sekä vauvan odotusaikaan. Haikara vierailee perheessämme kesällä 2013 joten varoituksen sana niille joita kyseinen aihepiiri ei kiinnosta; tässä blogissa tulen käsittelemään myös vauvajuttuja. Se miksi tässä on vierähtänyt näin paljon aikaa, on se että mielessäni on ollut tasan kaksi pääasiaa joista toinen on ollut opiskelut ja niiden loppuun saattaminen sekä tämä raskaus. Niissä on ollut ihan tarpeeksi miettimistä että kaikki onnistuu parhain päin.

2 kommenttia:

  1. Ihania uutisia, onneksi olkoon! Vaikka alunperin eksyinkin tänne pääsykoejuttujen vuoksi, on silti mielenkiintoista lukea muistakin asioistasi, myös niistä vauvajutuista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Odile :) Näköjään pitäisi tässä pikimiten yrittää perehtyä kommenttien hallintaan kun en ollut aiemmin nähnyt tätä sinun kommenttiasi..Dammn, So much to do and so little time.. :D

      Poista