perjantai 29. kesäkuuta 2012

Suomen kesä
Täytyy ihmetellä tätä meidän ”ihanaa” kesää. Päivälämpötilat ovat hädin tuskin + 10 asteessa.. whaat ?  Ei oikein tunnu kesältä, pikemminkin tulee mieleen syksy kun sataa vettä ja on kylmä.  Harmi niitä joilla on juuri tähän aikaan kesäloma ja jotka viettävät sen suomen mailla.  Itse lähtisin hippulat vinkuen ulkomaille jos lomaa olisi. Töissä sääolot eivät haittaa, vaikka sataisi pikku-ukkoja.

Mitäpä sitä sitten vapaa-ajalla tekee kun säät eivät suosi? Noh, minulla vapaa-ajan tekemiset eivät koskaan ole olleet ongelmallisia. Tekemistä keksin kyllä sillä tykkään tehdä käsitöitä, piirrellä, maalata, katsella leffoja, käydä kavereiden luona jne. Tällä kertaa minä kuitenkin kömmin viltin alle sohvalle, villasukat jalassa ja suunnittelin seuraavan sukan väritystä.
Tällä kertaa niistä tulee raikkaan vihertävät. Väreinä ripaus valkoista, vaalean vihreää, tumman vihreää ja seitsemän veljeksen polka - lankoja. Itse tykkään neuloa paksuilla puikoilla kuin ohuilla ja teen jonkin verran kireää neulostakin. Yleensä näin syksyä kohti mennessä alkaa myös neulomisvimma iskemään ja pukinkonttiin alkaa valmistumaan jos jonkinlaista neulosta. Haaveissa minulla olisikin opetella neulomaan kolmiohuivi.
 Nämä sukat olen tehnyt jo ajat sitten, mutta vielä olisi viimeistelytyöt tekemättä. Lankojen merkkiä en nyt muista mutta punaisen, sinisen ja lilan langat ovat paksumpaa kuin tuon valkoisen.

Pitäkää itsenne lämpiminä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti