perjantai 1. kesäkuuta 2012

Lomalle lompsis..
Tässä välissä ajattelin kertoa vähän tulevasta Unkarin matkastani joka muuten on jo lauantaina  :D Ja tätähän on sitten odotettu koko kevään. Tämä on myöskin palkintoni pääsykoe urakasta.
Eilen ehdin jopa  katsastaa matkalaukun mahdollista sisältöä sekä tsekata kohteen sääennusteen. Tarkoitus meillä, siis minulla ja ystävälläni on olla Unkarissa viikko. Mitään suunnitelmia loman käytön suhteen emme ole tehneet vaan menemme lähinnä fiilispohjalta. Nähtävyyksiä ja koettavaa on niin paljon, että katsotaan mihin aika riittää.

Sääennustus näyttäisi sen verran aurinkoiselta että mukaan lähtee lähinnä kevyitä kesävaatteita. Ihan yllätyin kuinka monta kesämekkoa omistan, sillä en ole mitenkään mekkotyyppiä. Niistä kuitenkin mukaan lähtee muutamat sekä yhdet sortsit ja hame. Lisäksi otan muutamat kesäiset housut ja muutamat t-paidat, jotka ovat hengittäviä ja kevyitä päällä.  Yleensä jokaiselle matkalle otan mukaan jotain pitkähihaista ja lämmintä, niin nytkin. Koskaan kun ei kuitenkaan tiedä miten sääennustukset toteutuvat.  Yritän jättää tarkoituksella laukkuun enemmän tilaa ostoksia ja tuliaisia varten. Tykkään ostella läheisilleni tuliaisia ja tietenkin itselle jotain kivaa. Katsotaan lähemmin mitä Budapestistä tulee löytymään.


Tänään olisi tarkoitus mm. varata paikat koneesta ja tehdä siten check-in, pakata matkalaukku ja laittaa tavarat kasaan niin, että huomenna ei tarvitse muuta kuin ottaa laukku olalle ja lähteä.  Eilen kävin pankissa vähän vaihtamassa valuuttaa että sitä on jatkoyhteyksiä varten. Loput vaihdan tarpeen mukaan paikan päällä.  Lähtö meillä tapahtuu aikaisin aamulla, sillä kone lähtee Helsingistä iltapäivällä. On mukavampi olla kentällä vaikka muutama tunti aikaisemmin kuin viime tipassa  ( niin kun on erään kerran käynyt).  

Mutta nyt täytyy jatkaa muita hommia. Palailemisiin!!  Viszontlátásra ( näkemiin). 

( kuvat lainattuja)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti