torstai 23. helmikuuta 2012

Terveys

Nyt ymmärrän todella hyvin erään sanonnan; ” Lapsi on terve kun se leikkii”.
Monet tällaisista asioista hoksaa vasta oman kokemuksen kautta ja ehkä ne siten jäävätkin paremmin muistiin.

Siskoni ilmoitti, että hänen nuorimmainen lapsensa joka täyttää kohta vuoden, on joutunut sairaalaan. Lapsen syömähalut ovat eilisen jäljiltä tipotiessään ja tänään hän on vain oksennellut, ollut velttona ja väsyneenä.  Ei kuumetta, ei flunssaa.. Sairaalassa lääkäri oli päättänyt lähettää lapsen yliopistolliseen sairaalaan lanssilla. Sitä ennen ehdin käydä nopeasti katsomassa tätä pientä potilasta ja voi surku miltä hän näytti. Oikein syräntä värisyttää sen pienen pienen kehon näkeminen suurella potilassängyllä. Toinen hädin tuskin jaksoi silmiään pitää auki kun väsytti niin kovasti. En osaa edes kuvitella kuinka suuri hätä ja voimattomuus lapsen vanhemmilla on tällä hetkellä. 

Itsellä työnteosta ei tahdo tulla mitään. Ajatukset harhailevat tämän tästä. Se kait sallittakoon tässä tapauksessa. Ei muuta sanottavaa.

 "Heavenly angels sent from above, keep you from harm, wrap you in love"Pienelle potilaalle pikaista paranemista tädiltä

Kuva lainattu täältä: http://www.kannimports.com/josephs_studio/joe_baby_angel.html

1 kommentti:

  1. Tämä on niin totta. Nämä ovat isoja koettelemuksia mitä ei toivo kenellekään. Se mitä näistä kokemuksista kuitenkin saa, on mielestäni hyvin merkityksellistä. Sitkeys,toivo,taistelu,ymmärrys ja tahto. Vaikka kokemukset eivät ole iloisimpia lääkärille(ja tulevalle sellaiselle ;) ) ne ovat kultaakin kalliimpia. Vaikka näitä ei toivo kenellekään huomaan ihmisistä sen kuka ymmärtää millaista on olla kipeä - ja se on ominaisuus mitä en antaisi pois.Se on myös valtava voimavara jonka avulla voi päästä läpi harmaimmankin kiven.
    Jaksamisia ja opiskeluintoa!
    LK

    VastaaPoista