keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Keittiön ehostaminen


Jatkoksi voisi oikeastaan luetella olohuoneen ehostaminen, eteisen ehostaminen, makuuhuoneen ehostaminen.. ehostamista nimittäin löytyy, varsinkin kun kävimme ystäväpariskuntamme upouudessa talossa jossa kaikki oli uutta ja hienoa tai toisen ystäväpariskuntamme luona jotka pistivät olohuoneen sisustuksen uusiksi.

Ylimääräistä rahaa pitäisi olla jotta saa jonkinlaisen ehostuksen aikaiseksi.  No, ehkäpä voisin laittaa pienen osan matkabudjettiin tarkoitetuista rahoista sisustukseen, sillä en minä sittenkään pääse hiihtolomalla ulkomaille..höh.  Toivottavasti pääsisin kesällä. Sinne nimittäin siirsimme ystäväni kanssa matkan. Toisaalta haluaisin käydä kesällä myös Hollannissa jossa asuu lukioaikaisia ystäviäni. Matkakuume on sitten kiva tauti..


Keittiötä ajattelin ehostaa mm. uusilla verhoilla jotka ovat Vallilan Kotiinpäin kangasta. Sitä löysin kangaskaupasta kapan pituisen ja levyisen kankaanpalan 1€. Pitihän se mukaan ottaa vaikka en siinä vaiheessa tiennyt mitä siitä tulen tekemään.  Lisäksi pitkäaikainen projektini on ollut taulun saaminen keittiön seinälle. Meille sopivaa taulua ei ole vielä vastaan tullut, joten ajattelin maalata ison valokuvakehyksen takaosan liitutaulumaalilla ja ripustaa taulun seinälle.   Lisäksi ajattelin hommata uusia tekstiilejä, ehkä turkoosin tai sinisen sävyisinä. Njam !!
Katsotaan myöhemmin miltä ennen ja jälkeen kuvat näyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti