tiistai 3. tammikuuta 2012

Onnellisen ja hyvinvoivan vuoden lupaukset 2012

Ensin ajattelin etten tee tälle vuodelle yhtään lupausta, mutta toisaalta jos on luvannut itselleen jotain eikö siitä pitäisi pitää entistä paremmin kiinni.  Jos ei lupaa mitään ei ole mitään velvoitteitakaan, eikö? Joten, minä lupaan:

Ajatella enemmän itsekkäästi.  Itsekkyys on hankala toteuttaa jos sattuu olemaan ihmistyyppiä jolle muiden hyvinvointi tulee ensin. 


Olla enemmän kanssa käynnissä läheisteni kanssa. Enkä tässä nyt tarkoita mitään facebook chattailua vaan yhdessä puuhailua ja touhuilua, ystävien ja sukulaisten luona vierailua ( kylävierailut kunniaan). Aika helppoa on tänä päivänä pitää ”yhteyttä” ystäviin fb:n ja muiden sosiaalisten medioiden kautta, mutta eihän se ole sama asia kuin kasvotusten näkeminen! Face to face kontaktissa välittyvät tunteet ja asiat paljon monimuotoisemmin kuin kylmän tietokoneen välityksellä.

Painon pudottaminen.  Ikuisuudelta kestävä ongelma josta haluan päästä vihdoin ja viimein pois. Sitä paitsi luin artikkelin ( lääketieteellisen julkaisun) jossa kerrottiin ylipainon huonontavan muistia..  Syy huonontuneeseen muistiini siis löytyi.

Pitää huolto niin ruumiini kuin sielunikin hyvinvoinnista.  Tämä tarkoittaa yleismaallisesti terveellisten elämäntapojen noudattamista, liikunnan tärkeyttä ja eritoten säännöllistä venyttelyä, sekä oman itsensä kuuntelemista.Liikunnan säännöllisyyden löytäminen.  Minulle ominaista on ollut se, että liikun jonain viikkoina paljon ja jonain viikkoina en paljoa mitään. Tämä minun pitää saattaa balanciin jotta tuo painon pudotus prosessikin olisi mahdollinen.

Ihanaa uutta vuotta kaikille !
Kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti