tiistai 17. tammikuuta 2012

Pientä hehkutusta!!

Taitaa kohtalo olla meikäläisen puolella tämän projektin tiimoilta. Kuten aikaisemmin kerroin noista kirjapuutteista ( fysiikka vuodelta -95 , ei biologiaa) niin nyt siihen on tulossa mukava muutos. Minulle on nimittäin tulossa fysiikan kirjat 4-8 sekä biologian kirjat 1-4 !!

 


Fysiikan kirjat ostin huuto.netistä edullisesti. Biologian kirjojen suhteen olin hieman skeptinen ja varauduin että joudun ehkä odottamaan kirjoja kauan. Laitoin kuitenkin paikallisen lukion seinälle halutaan ostaa – ilmoituksen mutta en ollut varma haluaako kukaan lukiolainen luopua kirjoistaan tässä vaiheessa kevättä.  Onneksi olettamukseni oli väärässä  :D  Hyvä saada selkeämpää näkemystä tulevaan koitokseen noiden biologian kirjojen suhteen, sillä omasta lukioajasta on jo toista kymmentä vuotta aikaa ja biologian sisällöt ovat voineet muuttua niistä ajoista. 

Eilen juuri äitini kyseli kevään pääsykokeen ajankohtaa ja sitä milloin koulu alkaa. Piti vähän toppuutella, sillä tiedekuntaan hakee kuitenkin satoja opiskelijoita ja sisään otetaan vain parisen kymmentä. Suhdeluku on...olematon, muttei täysin mahdoton.

 ” Optimisti näkee rinkilän. Pessimisti vain reiän.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti