lauantai 5. huhtikuuta 2014

Karhunpoika sairastaaViimeksi noin kuukausi sitten pienokaisemme sairasti viiden päivän kuumeen ja pienen räkätaudin. Nyt tämä räkätauti tuli uudestaan. Kuumetta ei ole ollut kuin yhtenä päivänä alle 38 astetta. Tuo räkätauti on vaan niin ikävän kuuloista. Ja se on het sellanen räkätauti että sitä on kaikkialla..

Itse sairastaisin mielihyvin toisen puolesta kaikki taudit, mutta minkäs teet. Jos on tullakseen niin kai ne flunssat on vaan sitten sairastettava. Itse olen tässä yrittänyt ynnäillä että mistä ihmeestä tuo on oikein peräisin.. Yksi päivä kävimme leikkipuistossa katsomassa muita lapsia ja vähän keinumassa. Päällä oli lämpimästi vaatetta mutta ilma oli auringosta huolimatta kolean tuulinen. Ajallisesti emme siellä olleet kauaa, mutta mistäs sen tietää kuinka nopeasti kolea tuuli tekee pahojaan hengitysteille ? Toista versiota olen myös mietiskellyt; jäbällä on nyt alhaalla kaksi hammasta mutta kuolaaminen ja kaiken järsiminen on alkanut uudelleen, eli täytyy seurata onko ylös tulossa uusia hampaita.

Joku sanoi että ennen kolmea ikävuotta lapsi ehtii sairastaa monet monet flunssat ja muut sairaudet. Ja sitä vaan kerätään vastustuskykyä tulevaisuutta varten. Täytyy sanoa, että se ei paljon lohduta kun on nukkunut useampana yönä vain pieniä pätkiä ja väsymys painaa jokaisena päivänä päälle. Eilen oli tosin ihana päivä ja sain purettua väsymystä pois. Otettiin koko sakki vaatimattomat kolmen tunnin päikkärit lääkärissä käynnin jälkeen :) Ihana fiilis. Ei laitettu kelloa herättämään vaan nukuttiin niin kauan kuin mieli teki. Oltiin me oltu kyllä väsyneitä.

Lääkärissä käytiin ihan vaan tarkistuttamassa jäbän korvat ja keuhkot. Jäbä oli jo monena päivänä haronut oikeaa korvaansa mutta se johtuikin vaikusta (noloa ). Onneksi ei ollut korvatulehdusta. Yhdellä tuttavan lapsella ( 4:vee) on korvatulehduskierre ja voi itku kun se on inhottavaa..Korville on tehty kaikki mitä voi, ne on leikattu ja putkitettu mutta niin vaan korvatulehdus vaivaa aika ajoin. Se on kyllä sellainen rumba jonka itse haluaisin välttää.

Pysytelkäähän terveinä ja varokaa näitä petollisia kevään ilmoja, sillä vaikka aurinko paistaa ei se aina tarkoita lämmintä ilmaa.

( kuva lainattu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti