keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Mietteitä                                                             - Tonttu Tomera :) -


Heippa kaikille. Viime kerrasta on vierähtänyt tovi ja tähän väliin on mahtunut kaikkea kivaa, niin joulun vietot ja uuden vuoden vastaanotot kuin vauva-arjen ja työssä käynnin yhdistämistäkin.
Tämä aika oman lapsen kanssa on ollut jollain tavalla heräämistä ja henkistymistä ( onkohan tuo edes mikään sana? ).  Arki sellaisenaan kuin se on, tuo mieleen omaa lapsuuttani pala palalta ja käymään niitä asioita läpi. Mieleen tulee myös ne asiat joita en haluaisi toistaa ja jotka haluan tehdä toisella tavalla oman lapseni kanssa.Huomaan, että nämä mietteet ovat olleet yllättäviä ja huomaan jollain tavalla olleeni tiedostamattani katkera ja pettynyt miten jotkin asiat ovat menneet. Kävin viime syksynä enkelimeditaatiossa, jossa nostin kortin jossa sanottiin, että minun pitäisi antaa anteeksi  ( huomattakoon, että kortteja joita nostin oli neljä ja kolmessa oli tämä sama teema!!!). Ensin en ymmärtänyt tätä viestiä ollenkaan. Miksi minun pitäisi antaa anteeksi ja kenelle? Suurin piirtein tuhahdin, että melkoista tuulesta temmattua tämä oli. Sitten aloin miettiä syvemmin, sillä onhan jokaiselle elämän varrella tapahtunut sellaista minkä soisi annettavan anteeksi. Tällaisia asioita on ainakin minulle tapahtunut. Nyt näiden pienten palasten loksahdeltua paikoilleen, ymmärrän kenelle minun tällä hetkellä pitäisi antaa anteeksi.

 Muutenkin tämä vauva-arki ja eräänlainen pysähtyneisyys omassa elämässä ovat pistäneet minut miettimään sitä, millainen haluaisin olla tulevaisuudessa, vuoden- viiden vuoden- kymmenen vuoden päästä. Se millaisena koen itseni nyt, kun vuosia tulee lisää ja millaisena haluaisin itseni nähdä myöhemmin, avaavat silmiäni tekemään nykyiselle tilanteelleni jotain. Jokaisellahan on jotain parannettavaa itsessä. Minulla ne asiat ovat sekä henkisellä puolella että fyysisellä puolella. Tällä hetkellä näen itseni jotenkin rähjääntyneenä ja väsyneenä kun taas haluaisin olla energinen, hyvinvoiva ja elämää nauttiva. Haluaisin myös laihtua. Jotta voisin laihtua terveellisesti haluan oppia syömään hyvää, ravintorikasta kotiruokaa säännöllisesti ( jolloin myös lapseni saa tämän mallin) ja liikkua säännöllisesti sekä monipuolisesti. Toinen asia johon haluan panostaa ja kiinnittää huomiota on tämä henkinen hyvinvointi. Aiheena tämä on hyvin laaja-alainen enkä tässä kohtaa voi sitä kauheasti avata, mutta pintaraapaisuna voin kertoa, että haluan nähdä itseni moniulotteisemmin kuin mitä nyt näen. Uskon henkisiin lakeihin, enkeleiden olemassa oloon ja karmaan. Miksi sitten uskon näihin? Koska olen itse kokenut sellaista mitä en pysty tieteellisesti selittämään… Mutta nyt, seuraavaan kertaan Murut.
( kuva lainattu täältä: www.hd2wallpapers.com  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti