torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukalenteri
Kun mietin omaa lapsuuttani ja joulun aikaa, mieleen on jäänyt muun muassa joulukalenteri, josta alkoi joulun odotus.  Oli niin jännittävää avata luukku toisensa perään ( vaikkakin kyseessä oli aina suklaakalenteri) kunnes jäljellä oli enää yksi luukku. Yleensä aaton aattona illalla paistumaan laitettu kinkku ja aamulla kinkun tuoksu varmistivat sen että nyt tosiaan on joulu, juhlista parhain. 

Tänä vuonna halusin toteuttaa joulukalenterin mummeille ja ukeille, meidän molempien vanhemmille siis. Ideaa kalenterista kypsyttelin ja haudoin syksyn ajan kunnes päätin millaisen kalenterin tekisin.Tuloksena tuli kalenteri aikuiseen makuun joka jossain mielessä on hieman leikkimielinenkin. Kalenteri koostui valokuvapalapelistä jossa on 30 palaa, jokaiselle päivälle omansa + extra palat sekä makeisia ja lasten suusta lausahduksia. Nämä lausauhdukset olivat niin mainioita, että hykertelin itsekseni kunvalikoin niitä kalenterin pusseihin.
Tähän mennessä kommentit kalenterista ovat olleet ihania ja ihastuksia herättäviä. Kalenterin tarkoitus onkin ollut olla jännittävä ja hauska.
Ensi vuonna teen kalenterin omalle perheelleni niin, että pikku ukko saa itse availla luukkuja.

Rattoisaa joulun odotusta itse kullekkin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti