lauantai 12. marraskuuta 2011

Pääsykoe uudistus


Tällä haavaa lukemisen alla on Galenoksen kasi kappale- hermosto ja aistimet. En siis ole hylännyt vanhaa kunnon Gallea vaan edelleenkin olemme kuin hyviä ystäviä. Mielellään lukisin enemmänkin vaan aikaa ei tahdo millään löytyä ja välillä väsyttää ( ja vi**aa ) niin kivasti ettei jaksa ottaa kirjaa esille. Stressiä meinaa aiheuttaa tuo pääsykoe uudistus joka mukavasti sekoittaa nyt omaa pakkaa. Kysymyksiä lähinnä aiheuttaa se, mitä luen Gallen lisäksi noista biologian osioista sillä tuskin kaikki kirjat ovat pänttäämisen arvoisia.. vai ovatko? Viisaammat voivat valottaa tilannetta.

Oma lukutyylini on hidas, koska ensin luen kappaleen läpi jonka jälkeen teen siitä tiivisteen, jossa menee paljon aikaa. Tuo edellinen 7. kpl oli perhanan pitkä ja se junnasi paikallaan todella kauan kunnes sain otettua itseäni niskasta kiinni. Kukapas sen kissan hännän muuten nostaisi kuin kissa itse.
Oli miten oli, oma aikatauluni on tällä hetkellä aika mielenkiintoinen coctaili töissä käymistä, lukemista ja omia harrastuksia. Joitain omia juttuja olen joutunut karsimaan ja valitsemaan ne jotka sopivat tähän hetkeen. Omaa tulevaisuuttani ajatellen tärkeimpänä asiana pidän pääsykokeisiin lukemista, sillä haluan onnistua siinä. Ei ainoastaan sen vuoksi, että saisin uuden ammatin itselleni vaan myös oman itseluottamukseni ja kehitykseni takia. Täten voisin todistaa itselleni että pystyn mihin vain jos itse niin päätän ja haluan.



”Ainoat ihmiset, jotka eivät koskaan epäonnistu ovat niitä, jotka eivät koskaan yritä mitään.”


(kuva lainattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti